CímBerente, Ipari út 13.
hu Hungarian

Munkásszállás

Munkásszállás

Kulturált munkásszállás Berentén a dolgozók kényelméért, biztonságáért, mely a munkavégzés hatékonyságának kulcsa.

Napjainkban a munkásszállás már egészen mást jelent, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A munkáltatók ma már tisztában vannak azzal, hogy az alkalmazott elégedettsége és a munkavégzés minősége egyenes arányban áll egymással. Engedje meg, hogy segítsünk dolgozói kényelmének biztosításában!

Munkásszállás régen és ma

A munkásszállás fogalma ma már egészen mást jelent, mint amire a XX. században asszociáltunk. Napjainkban nyugodtan társíthatjuk hozzá a kényelmet, a biztonságot és az önfeledt pihenést.

Jól tudjuk, hogy egy-két évtizeddel ezelőtt milyen körülményekre számíthatott az, aki a lakhelyétől távol dolgozott és a munkáltató biztosította számára a munkásszállás lehetőségét. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy annak idején valóban csak azok vállalták ezeket a körülményeket, akik tényleg rá voltak kényszerülve.

Ennek a korszaknak azonban már vége. Ma a munkásszállás a Relax Center keretein belül nyugodt körülményeket, tisztaságot, kellemes légkört jelent. Olyan környezetet biztosítunk lakóink számára, hogy teljes mértékben ki tudják pihenni magukat szellemileg és fizikailag egyaránt, így felkészültek legyenek a másnapi munkavégzésre.

Munkásszállás a BorsodChem Zrt. közelében

A BorsodChem Zrt. alkalmazottai számára keres munkásszállás lehetőséget? A Relax Center három szinten 190 férőhellyel áll rendelkezésére.

Kazincbarcika és Berente környékén rengeteg vállalkozás működik, melyek közül egyértelműen a BorsodChem Zrt., régi nevén a Borsodi Vegyi Kombinát a legjelentősebb. Jelenleg ez a vállalat közel háromezer alkalmazottat foglalkoztat, és ezeknek az embereknek csak kis hányada környékbeli lakos.

Mit tehet egy vállalkozás, illetve egy vállalat, ha a környező népességhez képest arányaiban sokkal nagyobb mértékű munkaerőre van szüksége? Mint sok más nagyméretű vállalkozás esetén, a BorsodChemnél is sokan nagyobb távolságból érkeztek, ahonnan a napi ingázás megoldhatatlan.

Ilyen esetben a munkaerő szükségessége arra készteti a munkáltatókat, hogy a lehető legolcsóbban kulturált szállást biztosítson az alkalmazottak számára. Ehhez nyújtunk megfelelő segítséget a Relax Center keretein belül Berentén.

Bármilyen vállalkozása is van Kazincbarcika és Berente környékén, ha szállásra van szüksége az alkalmazottai számára, vegye fel velünk a kapcsolatot! Alkalmazottait elhelyezzük, pihentető körülményeket biztosítunk számukra roppant kedvező áron.

A Relax Center, mint munkásszállás előnyei

A Relax Center elsődleges előnye nyilvánvalóan az elhelyezkedése, de alacsony árai is a fontos szempontok közé tartoznak.

A Relax Center frissen felújított épülete három szinten kínál 66 szobát azok számára, akik megfelelő minőségű szállást keresnek alkalmazottaik számára.

Több kialakítással rendelkező szobák és apartmanok várják rövid-, közép- vagy hosszú távra lakóikat. A kulturált környezet, a tisztaság, a plusz szolgáltatások, mind azt segítik elő, hogy a dolgozók minden nap kipihenten érkezzenek a munkahelyükre.

Az étkezési és parkolási lehetőség, az WiFi, valamint a kényelmesen berendezett szobák nem egy tipikus munkásszállás jellegzetes vonásait mutatják, sokkal inkább egy kellemes pihenőövezetét.

Mindezt szeretné kedvező áron igénybe venni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!