CímBerente, Ipari út 13.
hu Hungarian

Munkásszálló

Munkásszálló

Kedvező árú minőségi munkásszálló Kazincbarcika közvetlen vonzáskörzetében, Berentén.

Szeretné munkatársait, alkalmazottait megfelelő környezetben elhelyezni? XXI. századi elvárásoknak megfelelő szállást keres hosszú távra? A Relax Center Berentén pontosan ezt nyújtja meglehetősen alacsony áron.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha nemcsak szállást, hanem megfelelő pihenést és biztonságot szeretne nyújtani alkalmazottai számára esztétikus környezetben, a munkahelyhez közel.

Kulturált munkásszálló Berentén

A berentei Relax Center kellemes környezetben várja lakóit. Több típusú szoba és apartman áll rendelkezésre visszafogott áron.

A modern kor követelményeinek megfelelően alakítottuk ki a Relax Center épületét, mely mára elvesztette hajdani munkásszálló jellegét, helyette esztétika, nyugalom és biztonság várja a környéken dolgozó, de távolabb lakó alkalmazottakat.

A 24 órás portaszolgálat nyújtja a biztonságot, az ingyenes WiFi a nyitottságot a világra, a fürdőszobás szobák és apartmanok a minőséget, az étkezési lehetőség a kényelmet, a közös területek pedig a közösséget.

Az sem utolsó szempont, hogy a munkáltatók számára az alacsony árak jelentik a gazdaságosságot.

Akár a BorsodChem Zrt. új alkalmazottai számára van szüksége munkásszálló lehetőségre, akár egyéb vállalkozások számára, Kazincbarcika közvetlen közelében, Berentén a Relax Center nyújtja a legjobb megoldást.

Bükk-vidéki modern munkásszálló

Közel 190 férőhelyes modern munkásszálló a Bükk-vidéken, Kazincbarcika közelében Berentén.

A berentei modern Relax Center szálló óriási előnye, hogy a Bükk-vidéken található. Egy fárasztó nap után, esetleg hétvégén, kitűnő lehetőség a feszültség levezetésére a rengeteg túraútvonal és látnivaló, ami a közeli nemzeti park és a teljes Bükk-vidék sajátossága.

A Relax Center keretein belül és a környékén szintén minden lehetőség adott, hogy senki ne érezze kényszernek az itt tartózkodást, sokkal inkább érezze kikapcsolódásnak a kialakult helyzetet.

Munkáltatók számára kifejezetten javasolt olyan munkásszálló igénybevétele, ahol valódi pihenés várja a dolgozókat. Ezt nyújtjuk a berentei Relax Centerben, ráadásul roppant kedvező áron. Tekintse meg kínálatunkat!

Különböző igényekhez igazodunk

Amennyiben különböző férőhelyes, illetve különböző igényszinten lévő szobákra van szüksége, arra is tökéletes megoldást nyújtunk.

A munkásszálló ma már nem feltétlenül jelent egységességet, sem férőhely, sem színvonal tekintetében. A Relax Centernél gondoskodunk arról, hogy minden munkáltató megtalálja a megfelelő szállást dolgozói számára.

Különböző férőhelyes szobáink vannak, melyek saját zuhanyzóval vagy anélkül is igényelhetők. Ezen kívül vannak apartman lehetőségek, melyek valóban túlszárnyalják a munkásszálló fogalmát.

Az étkezési lehetőség és az italautomaták további kényelmet biztosítanak a pihenni vágyó dolgozók számára. A szobákban található tévék pedig lehetővé teszik, hogy a lakóknak ne kelljen eltérniük a megszokott esti rutinjuktól.

Az új berendezés és a tisztaság színvonala önfeledt és kényelmes pihenést, az ingyenes WiFi pedig a távol lévő családtagokkal való kapcsolattartást nyújtja.

Az alkalmazottak törődést kívánnak, mely a teljesítmény színvonalában megmutatkozik. Tekintse meg szálláshelyeinket és válassza ki a legmegfelelőbb konstrukciót!