CímBerente, Ipari út 13.
hu Hungarian

Olcsó szállás

Olcsó szállás

Olcsó szállás Kazincbarcika tőszomszédságában, a Bükk-vidéken munkavállalóknak, kirándulóknak, iskolai osztályoknak.

Osztálykirándulást szervez a Bükk-vidékre? Minőségi szállást keres alkalmazottai számára? Kirándulni vinné családját? Bármelyikről is legyen szó, a 160 férőhelyes felújított Relax Center 60 szobával (54 szoba+ 6 apartman), új berendezéssel, ingyen WiFi-vel és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal áll rendelkezésére.

Olcsó szállás osztálykiránduláshoz a Bükkben

Sok pedagógus úgy gondolja, hogy a Bükki Nemzeti Parkot minden gyermeknek legalább egyszer látnia kell. Ez egy helyes meglátás, ám ehhez olcsó szállás szükséges a közelben.

Az osztálykirándulásokat szinte mindig próbálják a pedagógusok úgy megszervezni, hogy a lehető legtöbb élményt nyújtsák a gyermekek számára, mindezt alacsony áron. A jó hír ezzel kapcsolatban, hogy ehhez nem szükséges külföldre utazni, hiszen hazánkban rengeteg a látnivaló. A Bükki Nemzeti Park kiemelkedő helyet foglal el közöttük.

A sok érdekes barlang, a természetjárás a vadonban, és a rengeteg egyéb látnivaló életre szóló élményt nyújt a gyermekek számára, amit vétek lenne kihagyni.

Pontosan ehhez nyújt segítséget a berentei Relax Center, ahol olcsó szállás vehető igénybe a gyermekek és a pedagógusok számára. Plusz kényelmi szempont a házon belül megoldott étkezési lehetőség.

Mi levesszük a gondot a válláról. Tekintse meg szobáinkat! Foglalja le időben a szállást az osztálykiránduláshoz!

Olcsó szállás a BorsodChem Zrt. közelében

Tudjuk jól, hogy az olcsó szállás nemcsak kirándulás esetén szükséges, hanem akkor is, amikor a munkavégzés helye távol esik a dolgozó otthonától. Erre is adunk megoldást.

A BorsodChem Zrt. közel háromezer alkalmazottal működik, ez a vállalat Közép-Európa legnagyobb vegyiüzeme. Mivel a dolgozók nagy része nem helyi lakos, ezért olykor a munkáltatók problémába ütköznek a szállás kérdésével kapcsolatban.

Nyilvánvalóan mindenki szeretné, ha alkalmazottai nyugodt körülmények között tudnák kipihenni magukat egy fárasztó munkanap után, és természetesen az ár sem utolsó szempont.

Megoldható egy minőségi, mégis olcsó szállás a munkavállalók számára? Igen!

Pontosan ezt nyújtja a berentei Relax Center. A felújított épület három emeleten, 60 szobával (54 szoba+ 6 apartman) és 160 férőhellyel várja lakóit.

Fókuszban a kényelem

Kirándulóknak és alkalmazottaknak egyaránt óriási segítséget nyújt a Relax Center elhelyezkedése, ám ezen túl is számos kényelmi szolgáltatással rendelkezünk.

Érdemes kiemelni, hogy a Relax Center frissen felújított épülete már önmagában is kényelmes és esztétikus. Ezen túl azonban kellemes és biztonságos környezetet nyújt a 24 órás portaszolgálat, az ingyenes internet elérés, a szobákban található tévé, a konyhahasználat és a házon belül megoldott étkezési lehetőség.

Az ország távolabbi részeiről érkező vendégeink számára ajándék várostérképpel kedveskedünk, hogy ezzel is segítsük a környéken való tájékozódást.

Olcsó szállás a Bükk-vidéken, a BorsodChem Zrt. közelében kirándulók és alkalmazottak számára. Olcsó szállás az, amire szüksége van? A Relax Center a megoldás Berentén. Vegye fel velünk a kapcsolatot!