CímBerente, Ipari út 13.
hu Hungarian

Szállás

Szállás

Minőségi, olcsó szállás az, amire szüksége van a Bükk-vidék közelében? Esetleg környékbeli munkavégzés miatt keres tartós megoldást? A Berentén található Relax Center kitűnő választás.

Kirándulna egyet családjával a Bükkben? Osztálykirándulást szervez éppen? Alkalmazottainak keres szállást hosszú távra a környéken? Bármelyikről is legyen szó, a Relax Center 60 szobával (54 szoba+ 6 apartman) és 160 férőhellyel áll rendelkezésére.

Kényelmes szállás a Bükk-vidék közelében

A Bükk-hegység évtizedek óta a kirándulók kedvenc úti célja. Jelenleg már a szállás miatt sem kell aggódniuk a kirándulóknak.

Akár családjával szeretne a Bükk-hegységben kirándulni, akár osztálykirándulást szervez, a szállás miatt nem lesz gondja, hiszen a Relax Center Berentén 60 szobával (54 szoba+ 6 apartman) és 160 férőhellyel várja Önt és csoportját, illetve családját.

A Bükk-vidék, más néven az ország tüdeje, a legnagyobb összefüggő erdőterület Magyarországon. Ez az egyik ok, amiért érdemes minden iskolai osztályt, illetve családot legalább egyszer elhozni ide.

Amennyiben eldöntötte, hogy szervez egy kirándulást a Bükk-vidékre, összpontosítsa figyelmét a rengeteg látnivalóra és kirándulási célra, a szállás kérdését bízza ránk! A Relax Center munkatársai a kényelmes szállás szakértői, mindezt visszafogott áron kínáljuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bükki Nemzeti Park

A természetjárók legnagyobb örömére a Bükki Nemzeti Park szinte egésze szabadon látogatható. A természet szerelmeseinek és az alkalmi turistáknak úgyszintén pihentető kiindulópontként szolgál a Relax Center Berentén.

A Bükki Nemzeti Parkot nemcsak az egészséges környezet tette ennyire közkedvelt kirándulóhellyé, hanem az érdekes látnivalók sokasága is, mely felnőttek és gyermekek, természetjárók és kerékpárosok számára is tökéletes szabadidős tevékenységet nyújt.

A nemzeti park érdekességeihez hozzá tartozik, hogy ez egy barlangokban bővelkedő karszthegység része. Jelenleg 1115 barlang ismert a térségben, melyekből nagyon sok képzettség nélkül is látogatható.

Már önmagukban a barlangok is megérnek egy látogatást, ám ezeken kívül még számos látnivaló várja a kíváncsi felnőtteket és gyermekeket egyaránt.

A látnivalók kiterjedése és az élmények sokasága miatt érdemes többnapos kirándulásokat szervezni, melyekhez a szállás megoldott a berentei Relax Center révén.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha olcsó, kulturált szállás az, amit bükki kiránduláshoz keres!

Kulturált szállás az alkalmazottaknak

Előfordult már, hogy jelenlegi vagy leendő alkalmazottai számára problémát okozott a szállás? Amennyiben most is fennáll ez a helyzet, vegye fel velünk a kapcsolatot! A berentei Relax Center munkatársai várják jelentkezését.

Akár a BorsodChem Zrt. részére, akár egyéb kazincbarcikai vállalat számára biztosít alkalmazottakat, nyújtson számukra közeli, kulturált szállást! A Relax Center Berentén rendelkezésére áll.

Biztosítson megfelelő színvonalú pihenést alkalmazottai számára! Ehhez nemcsak egy szoba szükséges, hanem egyéb kényelmi szolgáltatások is, melyek a Relax Center alapszolgáltatásainak részét képezik.

Közeli, kellemes szállás az, amire szüksége van? Szeretne hozzájutni visszafogott áron? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!